ALGUN DIA TOT ARRIBA

sábado, 30 de abril de 2011

Cada dia millor.

Després de fer una mica tard per apuntar-nos als Monegros, però bueno tampoc és la fi del món, l'any que ja ho farem més pronte i ja està.

Dimecres: Després de molts dies de fer només bici ja que el bon temps hem tirava a sortir, avui he tornat a la piscina, i és nota que quan fa uns dies que no es nada al començament costa, però poc a poc el ritme va sortint, i amb més esforç que la resta del dies també anem fent com sempre.
Piscina: 1500mts.

Dijous: Tornem a sortir amb la de carretera i com no, arribem una mica mullats, ja que tinc el gafe de l'aigua quan no agafo el chubasquero.... Com que estic una mica FUZZZ sorto a rodar i poca cosa més. Anem direcció a Mora per passar per Garcia, Vinebre, Ascó, Camposines, amb parada per veure si la pluja parava i cap a casa amb ganes de haber fet més però el temps no es pot controlar.
Bike: 57Km 125ppm/172ppm i 1690Kcal.

Divendres: Com que el cap de semana tinc la intenció de sortir a rodar el dos dies, dissabte amb la de carretera i el diumenge a fer el circuit de la Trencatorrompers de Batea avui tornem a la pisicna per veure si ja estem una mica més rodats i podem fer una mica més de piscinetes, al final noto el camsament de tota la semana i només puc fer una mica més que el dimecres, però bueno poc a poc ja anirem agafant el ritme d'avanç.
Piscina: 2000mts.

Dissabte: Tot i tenir ganes de sortir aviat, i poder anar una mica de temps i fer la volta que tenia pensada, el matinar tres dies seguits hem passa factura i surto una mica més tard millor dit tardissim, però el que te anar sol és que ningú t'espera amb lo que... Avui no explico la ruta sino que millor mireu la foto del Bikempas a ver que us sembla.
Bike: 75Km 136ppm/172ppm i 2343Kcal. (930mts desnivell)

No hay comentarios:

Publicar un comentario