ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 18 de septiembre de 2011

Camí de Sirga + A per la Cabra

Feia temps que no podia fer dos curses seguides degut al curro, però ara amb dos semanes ja n'hi dos més al sac.
Camí de Sirga: Poca cosa a comentar, ja que com que teina coses a fer no podia fer el circuit llarg, amb lo que hem quedo amb les ganes de fer tot el recorregut que ens havien preparat la gent de Mora, però amn el 34Km vaig disfrutar bastant, anant de menys a més ja que vaig sortir de tranquis per veure una mica tot però ja cap al final anat una mica més fort.

A per la Cabra: Aquesta setmana les coses eren diferents, els compromissos no hem reclamaven, el dia acompanyava, la color d'aquestos dies ja era història, amb lo que sortim a tope, però tot i això el megacrack de Rofes no el puc seguir, ell va tirant i ja cada vegada el veig menys fins que començen les trialeres de la òstia mai millor dit, per a mi inciclables totalment, tot i saltar dos vegades per davant anem fent i anem baixant..... Quan s'acaben les baixades, venen les pujades, rampes de plat petit i allí anem recuperant tota la gent que hem passa costa avall, i així tot el matí. La cosa a destacar son les rampes que hi ha per Tivissa, semblaven que no s'acavesen mai, però en general un circuit que no estaba malament, tot i que no fos per a mi, la gent que disfruta baixant va ser un dia magnífic, però que hi farem s'ha de torejar a totes les places.
Ara només queda veure com ha anat ja que no ser temps ni res. Només que el crack de Rofes ha arribat amb tots los pros, per tant tiempazo de collons, això que deia que estaba fet pols..............


No hay comentarios:

Publicar un comentario