ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 8 de enero de 2012

2012

Poc a poc anem agafar el ritme d'entrenaments una mica seguits, tot i que costa una mica més que fa un temps, però amb ganes poc a poc tornarem a intentar a estar igual o millor que avanç.
De cara al 2012 ja anem pensant els reptes, que m'agradaria fer i que he de intentar fer, amb lo que ja hem de começar a fica fil a l'agulla i fem km i més km, però ja aniré dient poc a poc.

Dia 1.
Com que la nit ha estat més aviat curta de festa i llarga de son, faig la primera sortida de l'any, mai millor dit. Com que el temps encara acompanya i sembla que l'hivern no arribará mai, surto a fer uns km pel baix camp, però primer pujant com no, al lloc mític d'entrenos, la Teixeta.
62Km. La màquina a la Teixeta.
Dia 2.
Com pel matí encara queden compres nadalenques, fem una sortideta per la tarde a fer un km de run per Riuodms, i cada cop anem acustament més les cames a correr, ja que de moment el tema piscina a passat a un segon pla ja que no hi ha temps per tantes coses amb lo que de moment farem bici i sortir a correr quan es pugui.
35min. Run.

Dia 3.
Surto pel a matí a fer només la ruta de Riudoms-Teixeta-Riudoms, 42Km i cap a dinar que hi ha poc temps. Avui com que encara ens queden una mica de temps surto per la tarde a fer un mica de run per Riudoms, 30min. run. Al final hem pogut fer una sessió doble com feia temps que no feia.....

Dia 4.
Surto pel matí a tornar a fer la ruta Riudoms-Teixeta-Riudoms, però avui crec que hagués fet millor de queda'm a casa, ja que el vent que feia era de la óstia, amb lo que pujar a la Teixeta ha sigut tot un sacrifici, però hi ha d'haver dies de tot....
42Km.

Acabem la primera setmana de l'any amb una bona saca de km fets, tant de bici com de correr, i unes sensacinos cada vegada millors, però ja se sap que totes les setmanes no seran com esta però intentarem que siguin així.

No hay comentarios:

Publicar un comentario