ALGUN DIA TOT ARRIBA

sábado, 6 de marzo de 2010

Tornant a alinear els Chacres.

Bueno avanç que torno a nevar "segon el temps del blog per a demà" avui al matí hem sortit a fer uns Km's, ja que des de que vaig està malat no havia fer res de res, bueno sincerament no podia.

A les 8:30h hem quedat davant de Ca Basetes, Joan, Rofes, Basetes i el menda per tirar unes milles pel terme, la intenció era anar a fer la senda de la Trenca-torrompers, però hem dicidit, que millor pujar a la Faterella i fer-la de baixada, i així ha estat. Després Basetes per problemes logítics tenia que marxar, amb lo que l'hem acompanyat fins al poble i després hem tirat direcció a Villalba per la pista dels Aubatans "la pista esta no m'agrada massa, però era una manera de pujar planets i no
anar a voltar pels Rosecs...", una vegada a Villalba hem tirat un tram de carretera, per després baixar per un tram de la Trenca, quan hem arribat al poble Joan ha tirat cap a casa.
En lo Rofes i hem tirat una altra vegada cap a Villalba però pujant pel camí de la Serra, que no us ho creureu però en la bici mai hi havia pujat, sempre hi passava de baixada, m'agradat molt la pujada, més que pujar per l'agravillat, ho repetiré.... Quan hem arribat a Villalba, hem tirat direcció a Gandesa pel Bassot "la bassa del riego" i de Gandesa al poble, ja que eren la 12:00h i ja tocaba anar a menjar la fideuà... Bona sortida, bona companyia i bones sensacions per ser que encara tosia, en total 57Km.





BTT: 3h 32min. 140ppm/181ppm, 2398Kcal i 57Km.

No hay comentarios:

Publicar un comentario