ALGUN DIA TOT ARRIBA

sábado, 11 de junio de 2011

104Km i 2230mts de Desnivell.....

Ja feia dies que no sortia amb la Bike, quan no era per una cosa era per un altra, però avui, era el gran dia per fer una alineada de les fan història, i de les que fiquen el listó a superar, amb lo que ja podrem começar a preparar la pròxima i ha de ser més bèstia que aquesta, amb lo que tocará amentar el ritme i amb el mateix temps fer més... però de moment amb la de avui ja en tenim prou, i les cames ja ho agrairan.

Sortim amb lo Rofes a les 7:00h, direcció a Bot per pujar el coll Ventós direcció a Prat de Compte i d'allí cap al primer port del dia, el Tossal d'Engrillo de 1072mts. Començem la pujada i de moment el temps ens respecta i la calor no apreta, amb lo que podem anar pujar amb tranquilitat, però amb el plat petit engranat i perquè no hi ha res més per ficar. Anem pujant fins que arribem a la punta més alta accesible per camí, on está la caseta de Forestal a 1072mts. De momet anem bé de temps i dintre de l'horari previst. Començem la baixada i Rofes li fa gràcia baixar per l'altre camí on es pot pujar al Tossal d'Engrilló, amb lo que tirem direcció a Paüls. Arribem a Paüls després de fer una baixada de 10Km, allí anem per carretera fina Xerta per poder agafar la Via Verda fins a la Fontcalda. A la Fontcalda arribem a les 12h. en punt i amb 80Km, i després de fer una super alineada per la via Verda amb les cames reventades.
Ara ens comença el tute del dia, tot i que pensavem que ens costaria més pujar al Tossal, no va ser així. Començem la pujada de aprox cota 140, pujem per la Vall de Navarro amb unes pujades de la ostia, en arribar a dalt direcció a Sta Madalena i a la Cota 705 amb lo que amb aprox. 6Km hem pujar 550mts. de desnivell....Brutal. D'aquí cap a la Fonteta, després per la Serra i cap a casa, com que encara ens queda una mica de suc anem a fer la volta per Gandesa i cap al poble arribant a casa a les 14h. puntals tal com haviem previst, i ja amb els deures fets i les espectatives complertes, els 104Km i els 2230mts. de desnivell i 6h10min. rodant i amb un total 7h. No hi ha paraules BRUTAL, per a repetir.....

P.D.: Dos cabres super bèsties al coll ventós, i una prop de la caseta del garda, això no te preu.

BIKE: 104Km 148ppm/193ppm i 5630Kcal.

Fotos de la Caseta del Forestal 1072mts.










No hay comentarios:

Publicar un comentario