ALGUN DIA TOT ARRIBA

sábado, 16 de julio de 2011

Resum semanal

Després d'una semana de poca cosa a fer, ja que això de anar de tarde.... però bueno es fa el que es pot.

Dilluns: Després del cap de semana de molta nit, surte per la tarde amb la BTT a crema una mica i al final tot i sortir més tard de l'eperat, encara ho faig amb companyia, que s'ha agraeix, ja que sol costa una mica ficar el cos al seu pusto. Al final ruta típica i més xarreta que altra cosa però l'importat era sortir.
BTT: 31Km 121/135ppm 1245Kcal.

Divendres: Després de tota la semana amb temes "varios", faig una escapadeta a la piscina que feia dies que no calsigava i això és nota, per tant toca apretar les dents per fer el de sempre.
Piscina: 2000mts.

Dissabte: Com que la semana ja arriba al final avui toca sortir i alinear una mica el tema, que estem perdent cada dia més i això no pot ser, que després costa molt tornar al tema. Quedem amb els cracks d'Inko i Rofes i anem a suar per estes comarques. Sortim direcció al ol del Moro, Bot, després anem cap a Hota però passant per les Olles. Arribem a Horta, ja i cap a Prat de Compte, allí fem paradeta per agafar líquid i cap a Xerta, Pinell, Gandesa i cap a casa que Lorenzo ja apreta i a base de bé, però també va bé anar acostumant el cosa al sol que sino el dia que li toca es fon...
Bike: 75Km 135ppm/187ppm i 2480Kcal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario