ALGUN DIA TOT ARRIBA

miércoles, 1 de febrero de 2012

Arriba la neu

Segons l'home del temps ja podeu preparar les cadenes que la neu ja està aquí, amb lo que ara toca omplir la nevera de papeo i que la llenya no falto.

Aprofitant que encara el temps ens permet sortir, tot i que aquí pel baix Camp cau alguna gota, surto amb la de carretera a fer la ruta de sempre, això si amb lo xubasquero al mallot que els temps pinta bastos. Només sortir de Riudoms ja cau alguna gota però només cal treure les ulleres ja que sino no veig res i a na sumant km. Quan ja comença la pujada cap a la teixeta ja deixa de ploure i vaig pujant a bon ritme, tot i veure que avui i no se perquè, ja que les sensacions són bones les ppm están molt més altes de lo normal, peròbueno suposo que deu ser el dia. Arribo dalt mitja volta i cap a casa que si m'agafa l'aigua la liarem. Arribo a casa i de moment l'aigua no vol arribar. Al finla 42Km i a dinar.

La foto d'avui és de la salamandra que he vist avui pujan a la Teixeta, m'ha fet parar i baixar de la bici per fer-li la foto de rigor i ella sense moures, que fort, mai habia vist un vicho així de prop i quiet com una estátua, que curiosa que és la natura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario