ALGUN DIA TOT ARRIBA

jueves, 9 de febrero de 2012

Tornem al BTT

Després de 5 mesos sense agafar la BTT, ja feia dies que necessitava sortir una mica a rodar, però a les terres del Baixa Camp, i sense coneixer territori hem feia cosa sortir a descubrir, amb lo que el fàcil ers sortir amb la de carretera.

Diumenge: Després d'uns dies de navegar per la red i descubrir el Facebook del ciclistres de Riudoms, i veig que queden per sortir al seu lloc de sempre a les 8:00h, no m'ho penso i cap a allà sense coneixer pràcticament a ningú, però res millor que la bici i ganes de sortir a rodar. Arribo al lloc de sortida i comença arribar gent i més gent, al final més de 20 persones per a sortir a descobri per a mi nous camins i nova gent, només veure les bicis que anaven arriban ja anava veien que hem tocaria patir un a mica més del normal, ja que tots amb dobles i com a mínim 130mm.... No us puc explicar massa la ruta ja que no conec territori, però el que puc dir és que les sendes hem van agradar moltíssim, són molt diferents a les que estem acostumats a les nostres terres, però ja va bé així millorarem les baixades. Al final després de fer parada i fonda per fer un esmorzar de forquilla i gavinet "tot i que hem van dir que això no era el normal, sino que era pel fred que feia...", surten 35Km però amb molts trams de senda!!!!.

Dimecres: Com que n'hi ha que poden sortir entre setmana, ja hi ha la rutina de quedar dimcres i divendres per sortir unes dos hores a rodar una estona i no perdre la forma. Quedem a 15:00h per a anar a ensenyar-me més territori i com no més sendes, i només en dos hores més o menys en dóna temps de fer tres sendes,.... una passada, crec que si continuem així haurem de cambiar de burra!!!!. 22Km. i 500mts de desnivell.

Hasta divendres!!!

P.D.: Cada dia hem toca baixar més ràpid que sino....................

Ec Rofes para de fer rodillo que se te fotran unes cames com al colega!

1 comentario: