ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 16 de mayo de 2010

Amb una mica de son i molt vent.

Amb un matí de bastant vent i més son que res, ja que veniem d'uns dies de tragin, per les terres de la gran ciutat (BCN), per que la Raquel pogués tirar les ulleres per sempre més i deixés de ser una cegata "je je je no t'enfados".
L'intenció era sortir pronte i fer una bona tirada de BTT, que feia dies que no sortia i això no pot ser que si no no arriberem al que volem fer a final d'estiu, "ja informaré de les intencions més endavant". Quan de bon matí sentia del llit el vent que feia i la son que tenia he decidit sortir una mica més tard i rodar una mica més litgh i axí ha estat, al final volteta típica pel terme amb algunes variants per buscar el raser que el vent tocaba una mica... un total de 35Km.
Bueno demà més i millor o això espero, i per acabar donar ànims al crack d'Inko pel seu debut a les curses de muntanya, que ha sigut un éxit segur, sort crack!.
Bueno ara el que toca és esperar que arribin les 19:00h per anar a fer tota la força possible per a que conseguim com a mínim la lliga i deixar als merengues a dos veles.
BTT: 35km 130ppm/172ppm 897Kcal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario