ALGUN DIA TOT ARRIBA

viernes, 21 de mayo de 2010

Matí i Tarde.

Avui divendres difrutant dels dies de vacances que encara hem queden i aprofitant el bon temps que fa, amb un sol de justicia.

Matí: Vaig a la piscina a Mora a fer unes piscinetes amb molta tranquil·litat ja que tota la piscina era per a mi, estaba sol... 2000mts.

Tarde: Per la tarde que quedat a les 18:00h amb lo crack de Rofes per anar a fer una rutilla amb la BTT pel terme, sortim amb ganes de anar a rodar de tranquis però de tranquis poca cosa, veig que està com un "toro". Sortim direcció a Villalba pel camí de la Serra, de Villalba a la Pobla per la pista "amb bastanta pols i mosquits...", per no arribar a la Pobla pujem per un camí que coneix lo fenòmeno i joder, toca engranar el plat petit i pinyo gran i perquè no hi ha res més, perquè la pujada era considerable, "recodant la ruta del Tigre", d'allí ja tirem cap a Villalba i de d'allí cap a Gandesa pel camí de... i cap al poble. Molt bona rutilla, a ver si la semana que be hi tornem o si s'anima avui a la tarde... Bueno Rofes estas com un "Toro".
BTT: 2h15min. 145ppm/181ppm 1620kcal. 44km.

No hay comentarios:

Publicar un comentario