ALGUN DIA TOT ARRIBA

miércoles, 16 de marzo de 2011

AIGUA

Com que l'aigua ara que ha decidit fer-nos una visita des del fin de semana tot i deixar-nos sortir el diumenge, el dilluns ja tornava a ploure ahir pràcticament tot el dia i avui "más de lo mismo", amb lo que de moment ens hem de conformar amb fer coses davall teuladala ja que sortir a mullar-me no hem motiva massa.
Pel matí, tot i que a mi principalment m'agrada anar-hi a la tarde, decideixo anar a la piscina buscant la tranquilitat i relaxar les cames de la sessió de rodillo d'ahir a la tarda, al final amb bones sensacions fem els 2500mts. i cap a casa amb la gana feta.

Per la tarde com que tornem a tenir aigua i de la bona, amb estones de molt aiguat, tornem anar a veure l'amic del mal temps el RODILLO, per tant busquem la pel·lícula adecuada i cap a la cova.
Al final fem una bona alineada per cremar el quadriceps, 1h30min. i cap a sopar, i pensar amb que farem demà, que ja suposo que els temps serà millor i a veure si ja podem sortir a rodar, tot i que per puguer tocar algún camí haurem d'esperar alguns dies, però bueno que hi farem, millor això que no pas que no caigui ni una gota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario