ALGUN DIA TOT ARRIBA

martes, 15 de marzo de 2011

Tornem a sortir.

Diumenge:Després d'una setmana de no poder fer res degut al costipat que no volia deixar-me fer res, el diumenge ja vaig sortir per treure una mica la carbonilla, per tant quedem amb la trup per fer una mica de carretera, ja que l'aigua que va fer el dissabte, ens va deixar els camins fet un cromo, per tant era la millor solució per aprofitar un dia de sol i bon temps. Quedem amb Inko, Rofes, Basetes i el menda per fer una ruta per la comarca. Sortim direcció al Pinell, per anar cap a Prat de Cmpte, per pujar pel coll Ventós i anar fins a Bot, per després passar pel coll del Moro i anar cap a casa, els pro's van fer la volta més llarga, però jo i Basetes tenim compromisos familiars, amb lo que ens toca torna i esperar un altre dia per apretar un mica més.
Al final 55Km 140ppm/182ppm i 1917Kcal.

Dilluns: Per anar tornant a la normalitat anem a veure l'amiga desconeguda de fa una setmana, la piscina, però fem una vista al gimnàs per fer una sessió de 10km a l'el·liptica i després baixar a la pisicina per fer 1500mts. i cap a casa.

Dimarts: Com que l'aigua no ens vol deixar, i que duri, ja que feia dies que no veiem ni una gota, fem una sessió de rodillo, per al·linera com toca els chacres, 1k40min i cap a sopar amb foc a les cames.

No hay comentarios:

Publicar un comentario