ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 15 de mayo de 2011

90Km

Ja feia dies que tenia ganes de sortir pronte i poder fer una bona tirada de Km, i així ha estat, tot i que sino haguessim anat a Batea a fer la Trenca-torrompers, la cosa hauria anat millor i haguessim passat del 100Km de llarg, ja que aproximadament tres hores han estat de rodar molt a poc a poc, però bueno hi ha dies que penses una cosa i al final en surt un altra, però bueno, la part positiva és que cada vegada coneixem més el terreny per la semana que be.
Hem sortit amb Basetes, Rofes i el menda a les 7h. i cap a buscar a Pere a la creu de saboya i cap al punt de trobada de Batea, a les 9h. ja estavem a la plaça amb mes de 30Km i la resta de gent encar per començar a rodar. Hem sortit per anar a fer la Trenca-Torrompers, però quan ja era bastana vançat el matí, hem decidit no fer-la sencera, allí hem agafat l'andante i cap a Corbera amb un bon ritme i fer Km sense parar. Al final 90Km i amb ganes de fer alguna cosa més però el temps ja no dona per més i les cames ja les hem cremat prou, ara a espera la semana que be per fer la cursa de la Trenca-Torrompers.
BTT: 90Km 140ppm/187ppm i 4662Kcal.

Dijous: Com que el temps no és massa favorable, ja que tenim un vent "cerç" que no dona massa ganes de sortir a rodar, amb lo que vaig a fer una visiteta a la piscina, ja que el cap de semana el vull dedicar a la BTT amb lo que fem una bona sessió, al final 3000mts.
Piscina: 3000mts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario