ALGUN DIA TOT ARRIBA

viernes, 6 de mayo de 2011

ACUMULANT

Per molts la semana ja arriba al final i comença el cap de semana i amb lo que vol dir això, sortir a rodar amb la bici, per a mi vol dir bàsicament el contrari, els dies de sortir a rodar amb tranquilitat i amb temps ja s'acaben ja arriba l'hora de tornar al compromisos laborals, i tot i que els dies passen ràpid, estic content de treball fet estos dies i que el cos ja hem demana tornar a currar i deixar que les cames tornin al seu ritme habitual, ja que ara fa dies que acumulem km i ja tene ganes de descançar.

Dimecres: Després de la resaca del Barça, surto pel matí amb la bici de carretera, tot i que el temps sembla bo, quan ja estem a la carretera notem la força del vent que pega de cara i fa que els Km costin de passar, però també forma part de la bici, hi ha dies que es roda molt be i d'altres que costa més esforç del normal, però que hi farem.
Bike: 65Km 131ppm/179ppm i 1754Kcal.

Com que encara ens sentim amb força tornem a la piscina i fem una sessió de 2000mts i cap a casa ja una mica tous. El dia a donat per fer doble sessió i el cos ho nota, per tant a sopar i al sobre.

Dijous: El dia no dona per massa ja que els compromisos afecten el ritme normal, amb lo que només tinc temps de anar a fer una visita per la tarda a la pisicina, 2000mts.

Divendres: La semana ja arriba al final i com a traca final surto amb la de carretera a fer la última de la semana, i a fer una bona alineada fent que les cames acabon de petar del tot i ja tinguin ganes de fer uns dies de descanç, ja que ja els hi toca.
Bike: 77Km 134ppm/180ppm i 2321Kcal.


No hay comentarios:

Publicar un comentario