ALGUN DIA TOT ARRIBA

jueves, 12 de mayo de 2011

AMB UN PARELL DE PRIMENTONS

Tot i que normalment no parlo del mon del fútbol, avui crec que els chavals de la Masia seu mereixen, ja que després de poder fer fora de la lliga els reis dels diners i del antifutbol, i dir-li al Sr. Mou que al mon del futbol es guanya amb futbol i no parlant del árbrites, que prou feina tenen.... Per tant això va per valtres, sou uns cracks i ara a per la CHAMPIONS !!!!

Després de fer un descanç fins i tot el dilluns ja que cos ja hem deia que els deixes respirar una mica, ja anem tornat poc a poc a fer-lo treballar.

Dimarts: Com que els temps no m'inspira massa confiança, ja que el vent i la boira de bon matí hem fa agafar l'andante i anar a veure la piscina. 2000mts.

Dimecres: Ja fem la primera sortida de la semana, i quedem amb lo crack de Rofes per sortir a rodar amb la de carretera. Sortim direcció a Gandesa per evitar el vent que fa però, ja anant direcció al Pinell tot i ser baixada ens toca pedalar per no quedar-nos pràcticament parats, però que hi farem no sempre es pot sortir a rodar i disfrutar el temps. Anem després direcció a Miravet, Benissanet, Mora, Garcia, Ascó i cap a casa amb 70Km.
Bike: 70Km 130ppm/184ppm i 1975Kcal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario