ALGUN DIA TOT ARRIBA

jueves, 14 de octubre de 2010

TORNA LA TRENCA-TORROMPERS

Després de passar un pont amb bon temps, tot i que per les nostres terres l'aigua va fer acte de presència amb aproximadament 80 l/m2, naltres per Londres amb un temps que no ens podiem ni creure. La ciutat hem va molt cosmopolita i hem va sorpendre la gran varietat de gent que hi viu, però en general recomano que hi feu una visiteta que hi val la pena.

Avui ja he tornat a la normalitat i he fet una visita a la meva amigueta la piscina per veure que tal anaven les molèsties al hombro. Les sensacions han estat millor que la semana passada però encara no al cent per cent però amb menys molèsties, pos a poc anirem tornant a la normalitat.

Piscina: 2000mts.


Per altra banda hem de començar a pensar en la cursa del fin de semana, la Trenca-torrompers, que ja ha passat un any tot i que no ho sembla... i ja tornem a tenir aquí la segona edició de la nostra cursa, la trenca-torrompers, és fa el diumenge dia 17 Octubre a Villalba del Arcs, tot i no saber massa el recorregut, fa un parrell de semanes vam fer un tram en Rofes, la primera senda és espectacular i molt rodadora hem va agrada moltissím, bueno el diumenge ja diré que tal. Espero que tots els que pogueu aneu el diumenge a Villalba i fer la cursa, jo no hi faltaré, sort i salut a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario