ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 18 de octubre de 2010

TRENCA-TORROMPERS 2010

De bon matí sortim Basetes i el menda direcció a Villalba per anar a fer la carrera del nostre club, la Trenca-Torrompers, tot i que intentem sortir aviat, quan arribem ja hi ha ambientillo i sobretot una rasca considerable, la gent només deia el fret que fotia.
Primer que tot inscripció, després anem saludant a tot el personal que n'hi ha, un munt de cares conegudes. Hem trobo a Mario de Flix, que feia temps que no sabia res d'ell i òstia quin crack, (un master-40 que tirar com una màquina), després de fer la xarradeta, voltat per allí trobo a l'Arbolí, la puta màquina descontrolada, que després del dissabte fer 140Km, allí estaba fet un pro, quin fenòmeno. Bueno després de tot això anem a posar-nos el traje de faena i a calentar que feia falta. Al final les 9:30h i tot preparat, sortida al canto... surtim de tranquis en Basetes els primers Km anem junts, fins que sobre el Km 15 que ja trobo a Rofes fen d'estaca je je je, allí ja començo a fotre-li una mica de canya i començo a adelantar gent fins que arriba un moment que arribo a una terra de ningú i hem que sol com un musol. Començen les pujades de pedres i arribem a la segona senda del dia. La senda hem va agrada molt, una mica més tècnica que la primera però molt asequible, tot i el meu nivell de fer sendes... Després ja torbo algun corredor del circuit curt que vaig passant fins arribar a la meta.
Molt bona cursa, molt ben marcada, les sendes molt netes (els organitzadors seu ha currat molt), i bona gent participant, per tant molt bon diumenge de sortideta, tot i que crec que podia fer alguna cosa més però bueno poc a poc anirem millorant. Ara només queda posar dia amb tota trup per anar a fer-la tots junts, aquí ho deixo...
Enhorabona Bici-ats!!! Cada any milloreu, ja sabeu l'any que be més!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario