ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 25 de octubre de 2010

Semana de mal temps, vent de força 8.

Segons les prediccions dels meteoròelgs esta semana serà de baixada de temperatres i molt vent, exactament cerç de força 8, amb lo que de sortir en la BTT malament fins al fin de semana, però bueno que hi farem, ens conformarem en anar a la piscina que tampoc va malament i a veure si acaben de marxar les molèsties del hombro. Crec que de moment s'està complint, ja que el vent ja de bon matí fa acte de presència i les imatges del Pirineu amb les primeres nevades i amb necessitat de cadenes.

Dimecres: Dia amb una mica de feina, ja que me deixo enrredar massa, amb lo que l'unic que puc fer és anar a la piscina per la tarde. 2000mts.

Divendres: Aprofitant l'últim dia vacances, he fet jornada doble.
Pel matí he anat a la piscina, al arribar veig que serà un dia bo, ja que hi ha molt poca gent, jo sol, quin lujo, al final 2000mts.
Per la tarde aprofitant el bon temps i el poc vent que fa, surto en la BTT. Avui canvio de la ruta típica de quan surt sol, primer vaig a Villalba, però veig encara hi ha massa moviment del Rally, amb lo que giro cua i cap a Gandesa, Fonteta i Sobaterres per tornar cap a Corbera, al final 34Km.

Dissabte:
Després de tornar a la vida normal del curro, per la tarde quedo en la màquina de Basetes per sortir a roda amb la BTT. Sortim direcció a Gandesa, i fem alguns trams de la sortida del Diumenge. Anem a la Fontacalda, Via Verda, Bot i tornem cap a Corbera, al final 35Km i bones sensacions de rodar en companyia, ara esperarem les properes festes per quedar en tota la trup i fer una sortideta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario