ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 7 de noviembre de 2010

Després d'una semana una mica rara, ja que això que el dilluns era festa descontrola una mica tota la planificació de la semana, però bueno totes com aquesta.
El canvi d'hora ja ens ha tret pràcticament les sortides per la tarda, ja que és fa fosc molt ràpid, per tant o fem us de les llums o hem de sortir pel matí, la sort que tenim alguns de fer horaris extranys, és que quan toca currar per la tarde es pot sortir pel matí...

Dilluns: Encara una mica cansat de la rutina del fin de semana que com no, és diferent de la semanal, avui tot i ser dia festiu intentem tornar una mica a la normalitat amb una hora i mitja de rodillo.

Dimarts: Com que la BTT no acaba d'anar fina (bloqueig trencat!!) avui toca un ratet de rodillo, per veure que tal són les sensacions. Després d'una hora i mitja, i el bullate encara en bones condicions, crec que ha estat un bon entreno per a començar la semana.

Dimecres: Per trencar una mica la semana tornem a la piscineta. Ja es comença a veure que la gent torna a anar a la piscina ja que els dies de soletat de l'estiu han canviat per gent i més gent, fins a tres persones per carril, però bueno en aquesta época ja se sap. Al final 2000mts, i acabant amb molèties al hombro, per tant això vol dir que toca una mica de descanç de piscina, la semana que be més.

De la resta de la semana Desnanç...

La semana que be més i millor...

Avui penjo el fotovideo de la Trenca-torrompers 2010 a Villalba, que se'l han currant molt, perdeu 3min. per veure'l que val la pena, ja hem direu que tal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario