ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 1 de noviembre de 2010

Dia de tots Sants.

Després demenjar casyanyes i sortir una mica més de lo normal, ja comencem a notar un dia de resaca i de cansament acumulat, i amb la mirada que demà ja toca tornar a la vida normal, però bueno podem estar contents ja que he estat un fin de semana que tot i el previst mal temps encara ha sortit prou bé.
Durant tota la semana estabem devaten si anar a el diumenge, a laTRANSEBRE i fer només del Mont-Caro fins a Corbera, ja que tocaba menjar clotxa per dinar. Degut a que el senyor del temps ens posaba la por al cos, al final decidim sortir a rodar per la comarca, ja que tot era que plouria i faria mal temps.

El dissabte després d'aixecar-me de dormir una tard degut a que currar per les nits això ja ho té decideixo anar a fer unes piscines, al fina 2000mts. dutxeta i cap a veure el Barça.

El Diumenge quedem a les 8h a casa Basetes amb Inko i la visita inesperada de l'Albert, tot un crack del running, ja que la semana passada va fer un temps extratosfèric a la mitja de Reus. Hem d'esperar allí pràcticament una hora esperant que pares de ploure. Quan ja notem que les gotes són cosa contada arranquem amb direcció a Villaba per a fer un tram de la Trenca 2010, arribem fins a la Pobla passant com no per la senda de la Trenca, per després anar fins a Batea, Gandesa i tornar al poble, al final 50Km amb un matí que pintaba molt malament però que va acabar sent un dia de lujo amb bona companyia i moltes rises, ara només queda repertir-ho aviat.

Bueno avui si tot va be anirem a fer un primer contacte amb l'amic de l'hivern, el rodillo, ja us diré que tal ha anat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario