ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 28 de noviembre de 2010

FRED i + FRED

Bueno tot i fer molts dies que no actualitzava, ja que bueno quan no és per una cosa és per un altra, avui m'he dit que no podia passar per menys, per tant farem un petit resum de la semana.

Diumenge:
Sortim pontre en Basetes i J.Bikes a fer la curta de la Trenca de Corbera, ja que feia dies que no feiem la sendai voliem veure l'estat i treure alguna pins que encara van caien degut a la neva de principis d'any. Fem el circuit curt i pronte cap a casa ja que toca anar a currar per la tarde i tenim poc marge. Al final acabem amb aigua però amb 36Km.

Dilluns: Pel matí he anat al traumatòleg de medicina de l'esport a TGN per veure si podem solucionar les molèsties que tinc de fa mesos al genoll, de moment res a simple vista pel que fa a lligaments, menisc,... tot correcte. Ara el mes que be he d'anar a fer una prova d'esforç amb ell per veure com evoluciona el genoll i pugui fer un millor pronòstic d'on be el dolor. Per la tarde sesió de piscineta 2000mts.

Dimarts: Reconeixemnt del terreno, Pegalosa, cistell i cap a casa, també toca descanç.

Dimecres: Amb poques ganes de fer res, al pinal faig una hora de rodillo.

Dijous: Tot i començar vacances fem poca cosa, dia complet d'oliva i per la tarda una horeta de rodillo.

Diumenge:
Tot i fer un fred de collons sortim amb Basetes a reconéixer camins nous per la comarca. Al final tot i el ferd 46Km.

La foto d'avui és del diumenge passat amb els cracks del BTT a la senda de la Trenca, buscant ja nous trams, tot i el sol que es veu al final hem arribat a casa amb aigua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario