ALGUN DIA TOT ARRIBA

sábado, 16 de enero de 2010

LESIÓ!!!

Començem l'any amb una mica de desgràcia.
Ahir divendres estaba posant la secadora damunt de la rentadora, quan l'agafo del terra i l'aixeco, sento un CRACK!!!!! a l'esquena, en principi veig que no hem quedo enganxat però l'estrabada que noto és forta, amb lo que... esguins a la banda dreta de l'esquena.
La mateixa tarda vaig a fer una visita al massatgista per veure que hem diu, i hem faci un massaget. El seu veredicte es un esguins muscular, amb lo que el fi de semana me'l toca passar a casa fent repòs i ja veurem com acaba la cosa, però bueno hem de pensar amb positiu i que per la recuperació cada dia falta menys, paciència i que hi coses pitjors...
Ja aniré informant de com evoluciona la cosa.

I com que de moral encara en queda, només falta el refranyet d'avui:
A cop calent, el mal no es sent.

3 comentarios:

  1. apaki!
    ja li podies demanar a la raqueleta que t'ajudés! (a que ve ser això!) ejeje
    una abraçada cunyat!
    Cuida't



    Sergi&Laia

    ResponderEliminar
  2. La proxima intenta de posar la rentadora damun de la secadora.. jajaja!!! Raquel cuidal bé eee i massatges molts massatges!!
    inko.

    ResponderEliminar
  3. home Simó ... mira, que t'enganxessis l'esquena amb la secadora ho entenc però ... no creus que t'estas passant amb tant d'esport?? 2000m a la piscina??????? jo faig això i directe a l'altre barri!! jaja!

    jo opino que no fa falta que t'aprimis (ma mare diu el mateix, tu pensa que la opinió de la sogra té molt de pes) haha!!

    venga un petó a tu i a la raq.!

    ResponderEliminar