ALGUN DIA TOT ARRIBA

domingo, 31 de enero de 2010

Estrenem casillero BTT !!!

Després de les nevades, fins de semana que toca treballar i la lesió de l'esquena per fi arriba el dia que podem fer una sortideta amb los colegues per les contrades de Corbera.
Quedem a les 8:30 a casa Basetes, allí ja estaba el crack de Rofes ensenyan les modificacions a la Scale (llantes Mavic crossmax SL, cierres titani, bieles XTR), Basestes també estrena les llantes noves, Fulcrum Red Metal Zero (un pepino de llantes).
Decidim anar a fer la Trenca-torrompers, ja que el rumors diuen que la senda està feta pols per la nevada. Sortim del poble per la banda de baix per calentar una mica abanç de començar les pujadetes, anem tirant i nomès començar la senda les maquinotes dels molins ens tallen el camí i he de baixar amb la bici al coll.
Després de fer les fotos pertines de les màquines de Team Scott "Plàstic Power", tornem senda avall i parem per reparar la destrossa de la neu, rames trencades, pins tombats,...
A la meitat de la senda, pinxasso! con lo que toque arribar al fins al
final amb la bici al coll i reparar-la amb una cambra de Basestes (ja te la tornaré!!!).
Un cop solucionat "cosa de 2min. amb l'equip de mecànics que portem" seguim per la ruta pensada, però quan arribem a la pista dels Aubatans, Basetes i jo tirem cap a casa ja s'ha fet hora de
tornar ja que a la tarde tocar anar currar.
Lo Rofes tira per la serra amunt, ja que ell encara no en
te prou i ens diu: "vaig a fent 30 més".
En general una bona sortidilla i ara a esperar la pròxima...
BTT: 2h. 27Km, 143ppm, 181ppm/max, 1498kcal.










No hay comentarios:

Publicar un comentario