ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 8 de febrero de 2010

Cap de semana a Cerler!!!

Divendres per la tarda la Raquel i el menda, vam sortir de Corbera direcció Cerler, per passar el cap de semana d'esquí. La carretera per arribar-hi hem va semblar una mica flipant, ja que les curves que hi ha avanç de arribar a Benasque són la óstia, la carretera és estreta, però bueno en general bé.
Dissabte pel matí sortim de l'hotel amb una fragoneta, que ens portava a pistes i ja començava a nevar amb lo que el dia no pintava massa bé, però cap al migdia la cosa es va arreglar i la tarda va ser de lujo amb un sol de justicia. Per la nit vam anar a sopar a un restaurantillo, que com a molt hi cabient 20 persones, feien una carn al foc a terra que estava de muerte, ens vam jalà dos entrecots... sense paraules, si algú li agrades fer-li una visita us recomano que ho reserveu amb antelació (dos o tres semanes), que sino no hi menjareu.
Diumenge el dia pintava espectacular amb un sol... per tant un dia d'esquí complet, acabant de fer la resta de pistes que no haviem fet el dissabte.
L'anecdota del cap de setmana va ser que vam trobar als de la sang blava, la princesa Helena.
En general ha estat un cap de semana de lujo amb bon temps i molta neu, les pistes de Cerler hem van agradar pel grans, amples i amb moltíssima neu, i clar poder esquiar veient de fons l'Aneto és una passada, per tant us recomano, que als que no hi heu estat, feu-hi una visita que us agradarà.


P.D. Neu de febrer prenya l'oliver.

No hay comentarios:

Publicar un comentario