ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 15 de febrero de 2010

Km i més Km!!!

El dissabte per la tarde després de fer un canvi de potencia a la Scale per veure que tal amb una de més curta, i fer les trucades pertinents, ficxem el punt de trobada a les 9:00h. al pinarillo entre Villalba i Batea ja que Basetes surt de Batea, lo Rofes i el menda de Corbera, i el crack de Joan Bikes surt quan surto el sol. En lo Rofes quedem a les 8:30h. Sortim del poble direcció a Batea, amb una temperatura que no se exactament, però baix zero, l'únic que puc dir és que "com que el grajo vuela bajo fot un fred del carajo", a les nou puntuals arribem al punt de trobada, allí està Basetes i Joan Bikes, que havia tingut rebentón en la Spark i estaba intentant
canvia la cambra, i això que portaba tubeless, que si no mal...
Després de fer la xarradeta de rigor emprenem la sortideta dirreció no se on, ja que Joan va trencant per camins i senderetes, en definitava anem tirant direcció la Pobla, en principi voliem fer la senda de la Pobla però per motius de temps dels integrant de la sortida, que si no s'ens farien les mil, tirem cap a Villaba, no us puc explicar grans coses de la ruta, ja no se per on hem passat, l'únic es que a les 10:45h estabem a Villaba amb 40Km, allí Joan marxa cap al poble que els motius familiars el reclamen. Amb Basetes i Rofes seguim la ruta, i emprenem el camí cap a Batea per acompanya a Basetes. La baixada ens posa la pell de gallina, no per la velocitat ni la dificultat si no pel fred que fotia, amb un aire de... Quan arribem a Batea deixem a Basetes i Rofes i jo, emprenem el camí de retorn al poble, amb les costes pertinents del 13% que.... arribant a Gandesa decidim baixar pel camí de la Font per fer una mica més de volta (jo ja tenia el quadriceps rebentats!!). L'animal del Rofes hem diu a mig camí que ell continuarà, i pujarà pel camí de serra i tornarà per Sobaterres... que animal! si ja portem 60Km!!, jo ja enfilo el camí i cap a caseta, que continuar només es pels Pros!!!
En general una bona, molt bona rutilla, amb Km, bona companyia, i bones sensecions, ara només falta repetir-la amb més gent.
BTT: 3h 25min. 139ppm/178ppm max. 2420Kcal 60Km.
Refranyet: A cul escaldat, bragues d'espart.

No hay comentarios:

Publicar un comentario