ALGUN DIA TOT ARRIBA

martes, 16 de febrero de 2010

Semaneta de pluja.

Com que l'home del temps no ens dóna cap tipo de respiro per puguer sortir en la BTT, ja que el temps és de pluja, i ahir una mica de neu, no toca cap més remei que anar al gimnàs a fer una mica de màquines i el peixet, espero que de cara dijous, divendes el temps canvii, ja que si no una semana que tinc lliure no podré fer res, però al hivern ja se sap, que hi farem amb una mica de paciencia tot va arreglant-se.
Dilluns: 45min. Spinnig, 4Km running, 1km swim. 143ppm/180ppm max. 850Kcal.
Dimarts: Avui al gimnàs he probat en recomanció de Coso la "el·líptica", que no m'ha desagradat. 60min. El·liptica 10Km, 1,5km swim. 146ppm/159ppm max. 879Kcal.
Dimecres: Avui només tocaba piscina, que el temps no dona per més, ja que no pare de ploure, o més ben dit de tocar los... per tant 2000mts.
Dijous: Avui aprofitant que ha sortit el sol, i el dia pintaba de lujo, pel matí he sortit amb la BTT a fer uns Km. El tema era per a on sortir per no agafar massa fang, ja que feia tres dies que més o menos plovia, amb lo que la desició a estat, pujar a la Fatarella. En principi tot el camí molt bé, l'únic es que en arriba a dalt (engrabillat), los senyorets del molins han fet el camí més ample i devia fer un moment que l'havien regat amb lo que met fotut de fang fins al fusillo. En arribar a dalt he tirat cap a Villalba per la carretera, i quan fa dies que no hi passes no pares de veure coses noves, és impresionant la de molins que hi ha... Després he baixat a Corbera i he tornat a pujar a Villalba,... en general bé 32Km. 137ppm/175ppm 1243Kcal.

A la tarde ja acabant de cumplir amb lo dia, he anat a la piscineta, avui en companyia de la Raquel.
Piscina 2000mts.

Frase del dia: Pluja d'hivern, dia d'infern.

No hay comentarios:

Publicar un comentario