ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 5 de abril de 2010

Amsterdam

Bueno tornarem a la vida normal després d'uns dies de molta activitat, i per començar, pues pel principi AMSTERDAM....


Pues això, el dissabte agafem l'andante Inko, Sandra, Tuti, Marta, Raquel i el menda cap a la ciutat de la festa, la lujuria, fumeteo i les senyoretes que fumen...("cigarros negres").
Agafem l'avió a Amsterdam, tot una festa amb les rises típiques i ver qui la fotia més grossa... al arribar, en busca de l'hotel, la sorpresa va ser que a 25mts. de l'estació teniem l'hotel, per tant l'ubicació era l'ideal... la nostra gran sorpresa va ser que Amsterdam és la ciutat de les bicicletes i tots pensareu que tothom ho sap però si no ho veus no teu creus i si no mireu la foto..
La primera impresió va ser bona i veure com la gent va per tot arreu amb la bici, amb els nens, gossos i la compra va ser una cosa que no estem acostumats a veure i menos fer, ja que per anar al de Kilito agafem el cotxe... per tant és una cosa que ens va sorpendre. El primer dia vam fer una visita per tota la ciutat o més o menys, començant per la plaça Dam i veure tots els personatges que allí estan fent el primo pels turistes... Per la nit vam anar a fer unes cervecetes i a veure el Barça!!!, que no ens va costar massa ja que a tot els bars els feien.
Al dia següent amb les cames una mica reventades de tant caminar, vam marxar de la capital per veure alguns poblets, vam anar a Volendam i Marken, que per cert va valdre la pena ja que són uns poblets amb molt d'encant
Per la tarde vam acabar de veure el que ens quedava per Amsterdam i fer la volteta típica pels canals de Amsterdam, que no va estar mal, amb un munt de rises i anècdotes i com no veure tot Amsterdam des de l'aigua amb una hora... Per la nit vam fer la visita típica pel barri "ROJO", les fotos no us l'ensenyaré perquè no són aptes per tots el públics "no en tic cap...".
Al dia segúent ens quedava lo millor i lo més divertit... LLOGAR BICIS PER ANAR PER AMSTERDAM. Va ser tota una experiència i que tardarem a oblidar, i serà el primer que recordarem d'Amsterdam quan expliquem el viatge, ja que les rises van ser monumentals i les imprudencies també "es notava que erem guiris", semblavem els de "VERANO AZUL"

Bueno no us explico més, que sino no caldrà que hi aneu i penso que val la pena, per tant us aconsello als que no hi heu estat, que hi feu una visiteta ni que sigui curta ja que val la pena.
P.D.: Sabeu d'on ve el nom d'Amsterdam? us deixo uns dies perquè ho averigueu...


No hay comentarios:

Publicar un comentario