ALGUN DIA TOT ARRIBA

viernes, 9 de abril de 2010

RUTA DEL TIGRE

Bueno al final los cracks del montanbike hem van convencer per anar a fer la Ruta del Tigre, i tinc que dir que VAL VALDRE LA PENA!. I recordaré durant uns quants dies el GR-7 je je!!
Etapa 1 (Caro-Morella).
Bueno després de solucionar tots els imprevistos, i fer aixecar a una dona que ben poc coneixiem (només Rofes, al seu fill), vam poder emprendre el camí cap a Morella.
Un cop preparats tots el bàrtulos, preparades les plàstics power i comprobar que feia una rasca de mil dimonis, vam començar la ruta amb unes ganes tremendes de disfrutar i pedalar per a que ens passes el fred!!. L'etapa transcurria pels ports i el primer punt de civilització era Fredes. Un cop fetes les fotos de rigor i comprobar amb el GPS (fotocòpies del llibre de la ruta.) per on haviem de continuar, ja que el bo d'aquestes rutes, és que el no coneixer la zona i els camins, fan que l'orientació sumada als quilòmetres, unes experiències molt recomanables. Continuariem pedalant fins fer una paradeta tècnica per menjar alguna cosa que no fos "barrites", ens menjem el bocata de rigor que portavem a la motxilla, d'aquesta manera també treiem una mica de pes... i d'aquí a Morella, en aquest tram ja va apareixa el GR-7 molt recordat per mi, ja que les sendes ciclables eren un dir, i les pedres feien acte de presència "una piedra en el camino es un amigo" jo no ho tenia tant clar però anàvem fent i a trams disfrutat com un nen petit baixant pel calvari en la BMX. Quan vam arribar al punt més alt, vam poder divisar Morella de fons i un "aiiii" al cor ja que la primera etapa ja estava al sac i això ja era un que, ja que al principi no ho tenia tan clar però... Un cop al Hotel aparcades les bike's i estiraments i dutxa de rigor a decobrir el casc antic de Morella i fer unes birretes i tapes, que algú ho va recordar el dia següent. A les deu ja estabem al sobre i esperar que ens esperava pel dia següent.
TOTAL: 7h 40min. 149ppm/182ppm 4833Kcal, 65Km.
Etapa 2: (Morella- Valderobres)
Després de fer nit al Hotel i de ventilar l'habitació ja que dormir tres maromos en un mateix recinte ja us podeu imaginar... A emorzar i a buscar les màquines, veiem que la d'Inko té la roda punxada, equip de mecànics, reparació de la punxada i a rodar..., els primers 15Km van ser d'allò més planers i amb unes vistes de Morella de fons espectaculars, que no la perdiem de vista i semblava que ens menjaríem els Km amb un flis, però avanç de donar-nos conte ja teniem el plat petit i pinyó gran engranats i començaven les pujades d'infart, QUINES RÀMPES i semblaven que no s'acabessin mai, i quan veies de fons que es tornaven encimentades era que la cosa prometia, allí faltaven pinyos, el percentatge no el se, però eres BESTIALS!!!, d'aquesta manera els Km no anaven pujant ni a la de tres. A la 13h. tenim el percanç del dia, a Rofes li explota el Tubeless, hem tirar tot el latex pel meu damunt, per tant ens fiquem montar una cambrar i amb la reparació Rofes es fa un tall "considerable", amb lo que inicialment semblava que la nostra ruta podia acabar allí, però amb klinex i cinta aïllant ho podem solucionar, i a tornar a rodar. Tornem a les pujades i més pujades, sendes i més sendes i com no els nostre amic GR-7!!. Arribem al punt més alt de la nostra sortida 1200mts. el mirador de St. Jaume, unes vistes que tardarem en oblidar, a part amb el dia que teniem, les feien més maravelloses. D'aquí en endavant només ens quedava un descens de 5Km de senda "impresionant" i arribariem a Penya-Roja de Tastavins i un tram més planer fins a Valderrobres, per donar per acabada la nostra Ruta de Tigre.
TOTAL: 9h 35min. 143ppm/181ppm 5611Kcal, 85Km.
En Resum: Una sortida inolvidable, experiències per recordar, bones sensacions damunt la bici "en algunes sendes no tantes, punt a millorar" i bona companyia per fer unes rises...
Esperarem la pròxima, que ja tinc ganes de que arribi!!!! i espero que no sigui massa llunyana.
Un consell: Feu-la si podeu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario