ALGUN DIA TOT ARRIBA

lunes, 4 de abril de 2011

Acumulant

Després d'una setmana de poca cosa que remarcar, ja que el curro m'ha tingut tota la setmana liat i he fet zero tots els dies, però el cap de setmana he estat per Riudoms i he fet sortides amb la de carretera per compensar una mic la poca feina de la semana, i veure que tal es va per aquelles terres del Baix Camp.

Dissabte: Surto una mica més tard de l'habitual ja que això de sortir sol.... però bueno l'intenció era veure el terreno i com anava, però el temps acompanyava i surto direcció al pantà de Riudecanyes per puja pel Coll de la Teixeta i veure que tal va la cosa. Una cosa a remarcar és la gran quantitat de Bikers carreteros que he trobat, la llàstima és que tots anavem amb direcció contraria a la meva, amb la que hem toca pujar tot sol, però les sensacions eren bones i les noves terres he feien tenir be. Al final després de visitar algún poble del Baix Camp arribo amb 72Km i ganes de l'endemà tornar a sortir i descubrir noves terres.
Bike: 72Km 176ppm/136ppm i 1904Kcal.

Diumenge: Avui ja no tenim tant bon temps que el dissabte, i sembla que la pluja vol fer acte de presència, però amb les ganes de tornar a sortir agafem l'andante i a rodar. Surto amb l'idea de pujar la Mussara però el temps hem fa cambia d'opinió i surto direcció a tornar a fer el tram de la Teixeta d'ahir però, el que està clar era que tocaba millorar el temps i ja marcar una fita per anar millorant, al final el baixo pràcticament 5min. però arribant... Després tocar tornar cap avall i anar trobant gent però com ahir sempre amb sentit contrari, espero que la pròxima vegada pugui trobar algú... Després com que anem be d'hora segur per les terres del Baix Camp però fent carreters més planes i acabant fent 81Km. Ara només hem queda pensar que la pròmia pugui pujar a la Mussara...
Bike: 81Km 181ppm/141ppm i 1895Kcal.

Dilluns: Després d'un fin de semana de sortir amb la de carretera avui tocaba treure la carbonilla a la BTT, que feia una setmana que no sortia, amb lo que avui a la tarda sortim a rodar. Surto amb l'idea de fer una sortida lleugera i tornar pronte a casa. Marxo direcció a la Fatarella i fer la senda de la Trenca, però ja pujant cap a la Fatarella, canvi de plans i li donem canya al crono per veure que tal fem la volta. La pujada la fem dintre del normal amb no massa canya ja que l'idea era veure com anava la cosa, i les cames del cap de semana estaven una mica toves, però al tram de carretera i la Serra he anat a fondo per veure com sortia el temps... Al final 1h 4min, però una mica petat... Com que encara tenia temps he acabat per fer algun Km més, i arribar a l'hora prevista a casa.
BTT: 39KmKm 186ppm/145ppm i 1436Kcal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario