ALGUN DIA TOT ARRIBA

jueves, 14 de abril de 2011

SENSE AIGUA

La semana per a mi ja arriba als seus últims dies, ja que els cap de semana entre currar i compromisos socials poca cosa podrem fer, amb lo que amb la sortida d'avui ja hem fet els Km de la semana, tot i que al final igual surt algun moment per sortir a rodar ja veurem.

Dimecres: Quedem amb el Rofes per fer una sortideta amb la de carretera. Sortim direcció a Mora per evitar el vent, que cada tarda bufa i fa les sortides amb un pel més de dificultat, ja que portar el vent en contra.... Anem fins a la rotonda de Benissanet, cap a Miravet i pujem cap al Pinell, Gandesa i cap a Corbera, una volta curta, però pujant del Pinell cap a Gandesa hem fet una bona alineada, per tenir una mica de cremo de cames.
Una bona volta i una carretera molt tranquila, per repetir quan hi hagi poc temps.
Bike: 50Km 126ppm/181ppm i 1453Kcal.

Dijous: Ja estem notant una mica de cames carregades de tota la semana, però encara queden ganes tot i que avui no he pogut sortir a l'hora habitual, he sortit una mica més tard però l'idea era rodar una mica, però surto tan ràpid que quan estava ja arribant a la senda de la Trenca m'en dono compte que no porto botellero,.... mal rollo, això passa per corre massa, amb lo que toca tornar cap a casa sense poder fer la volta que volia, però com que ja estava calen he acabat de fer la tarda amb una hora de rodillo i cap a sopar. Al final la tarda ha cundit més del que pensava inicialment, per tal no hi mal que per be no vingui.
BTT: 21Km 131ppm/180ppm + 1h rodillo.

Buscant per internet he trobat la VipXtrem del 2011 que serà el 2 de Juliol, que????

No hay comentarios:

Publicar un comentario