ALGUN DIA TOT ARRIBA

martes, 26 de abril de 2011

ESPERANT EL BON TEMPS

Diumenge: Quedem amb Basetes i JBikes per fer una sortideta amb la BTT i no tornar massa tarda ja que els compromisos familiars apreten. Quedem a les 8h per sortir direcció a la Fatarella i baixar per les deveses fins a Camposines, on fem parada a la ossera, continuem cap a camposines per anar a buscar el camí de Sobaterres i cap a Corbera. Hem tingut una bona sortida amb bona temperatura, i una bona alineada, ja que a les pujades el ritme era bastan alegre, però es lo millor que hi ha per a treure la carbonilla. Al arribar al poble la idea era continuar jo sol i anar a fer la trencatorrompers, però passant per la carretera vam trobar els cracks de Riba-roja (Jordi i l'Arbolí) i vam estar xarrant i ja hem vaig refredar, per tant cap a casa i demà més.
BTT: 32Km 121ppm/181ppm i 1807Kcal.

Dimarts: Després de fer descanç el dia de la mona ja que pel matí a Riudoms plovia, no molt però el suficient per quedar-me a casa ja que aquesta semana sta. ja m'he mullat i no tenia ganes de repetir. Avui pel matí el temps semblava que ja era un altre, però quan ja estava damunt la bici he vist que les coses no serien fàcils, tocava aguantar un vent. Surto direcció a pujar el coll de la Teixeta com la majoria de dies, però avui costava molt més ja que vent hi feia de les seves, però que hi farem. Al final bona sortida intentant buscar zones on l'aire toques el mínim, i fer els Km del dia.
BIKE: 76Km 138ppm/181ppm i 2014Kcal.

Avui us poso el video dels BICI-ATS per promosionar la TRENCA-TORROMPERS 2011 a Batea el 22 de Maig a ver que us sembla.

http://youtu.be/f_LghRIHk0k


A ver que us sembla la ruta pensada pel Dissabte
102Km i 1300mts. de desnivell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario