ALGUN DIA TOT ARRIBA

sábado, 23 de abril de 2011

Molèsties + AIGUA

Ja ens pensavem que teniem l'estiu aquí i l'home del temps ens ha fet recordar que encara queden dies.... Els pronòstics s'han complert i l'aigua ha fet acte de presència i ha aigualit el divendres Sant. Jo tenia previst fer la meva provessó particular, sortint amb la bici de carretera i pujar a la Mussara, fent una bona volta pel Baix Camp, però ja vaig veure per la nit que la cosa pintava malament, ja que l'aigua ja era aquí.

Tot i no poder fer massa cosa ja que les molèsties no hem deixen estar al 100%, el dijous vaig poder sortir a roda una mica amb la de carretera, el temps no era com els altre dies i la roba era poca, tirant dels manguitos i paravent. Surto direcció a Montbrió per pujar a la Teixeta, pujem amb ganes de ficar el pulsòmetre al seu lloc. Després algunes carretres prop de Cambrils, Vinyols,... i tornant cap a casa amb 65KM ja els temps era poc que hi havia dinar familiar.

Avui dissabte el temps semblava que era un altre, i deixo el xubasquero a casa ja el sol feia acte de presència. Avui surto amb la idea de tornar a pujar la Teixeta, per després anar cap a Porrera, Venta del Pubill, i cap a les Borges i Riudoms. Sortint de Riudoms començo a trobo a dos Bikers per la carretera i fem un grupet fins a Montbrió, on ja trobem un grup d'uns 15 Bikes i anem fent tots fins a Duesaigües, després de passar el pont del tren, comença el port i la guerra, només començar les primeres rampes ja veig el pulsòmetre a 180ppm i la cosa pinta malament, però de moment anem seguint el ritme i anem pujant, cada cop el grup s'estira més i comença a ploure, amb lo que crec que avui que hem deixo el xubasquero la liarem, cada cop la cosa va a més i ja arribem a dalt plovent, vist com està de tapat i plovent decideixo cambiar de plans i tornar cap a baix, cada vegada plou més ja estic mullat a tope, amb lo que cames ajudeu-me cap a casa i sense poder fer el que volia, arribo a Riudoms mullat com mai i mort de fred, però amb la sensació de haber pujat el port bastant bé i amb gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario